Fizikai aktivitás és táplálkozás a korai öregedés ellen

7453
72977
Fizikai aktivitás és táplálkozás a korai öregedés ellen

Amikor arról beszélünk, hogy az öregedés általában leírja, hogy a felnőttek habár a valóságban, a családi kapcsolat gondoskodni kell először is fiatalok, valamint azok, akik szeretnék, hogy továbbra is sokkal több összhangban a biológiai életkor.

Először is meg kell hasonlítani az öregedés fő, amely azonosítja az optimális időszak az életemben, valamint független a betegségek, valamint a hatások a légkör, valamint az öregedési második, ami azt jelzi, fiziológiai kiigazítások által okozott feltételek vagy a környezeti változókat, mint például a dohányzás, cigaretta, alkohol, extrém UV-sugarak, szegény étrend, valamint az ökológiai légszennyezés, amely lépés a proaktív módon, hogy növeljék az élettartama, valamint a minőségi élet.

Is, nem minden ember tudja, hogy a telomerek, azaz a “biztonsági sapkák” a DNS-t, hogy a játék a legfontosabb feladata az öregedés eljárások a szervezet, a pillanat rövidebb, illetve, hogy a sejtek sokkal nagyobb kockázatnak megszerzése számos időskori betegségek, beleértve a növedékek, stroke, szív-érrendszeri betegségek, valamint diabetikus problémák. Megakadályozza a korai öregedés megvalósítható által végrehajtott egy gyűjtemény a folyamatok, amelyek segíthetnek nekünk jobban érzem magam, de kisebb a kockázata a feltétel szempontjából is fontosak.

Az orvosi tudomány úgy véli, két kor, a szekvenciális életkor, valamint a szerves egyik:

Az orvosi tudomány úgy véli, két kor, a szekvenciális életkor, valamint a szerves egyik:annak ellenére, hogy a korban a készülék, valamint a test belső szerveit lehet “bizonyítani”, hogy egy másik korban. Alapján a probléma, valamint a teljesítmény, a testet, a szerveket, valamint a rendszerek egy személy 60 éves lehet jelen magukat a legjobb problémák, több hasznos, de sokkal több, hasonló a személyt, aki több, mint 15 évet, sokkal kevesebb, vagy rosszabb, sokkal kevésbé funkcionális, valamint sokkal több hasonló emberek körülbelül 80 éves. A különbséget a kronológiai életkor, valamint a szerves függ leginkább az út, az élet, mint a rossz szokások válthat ki minket kor korai, vezet minket, hogy egy szerves korban nagyobb, mint fizikailag minden bizonnyal, ha “fejleszteni” a kút.

A külső megjelenés egy ember, miközben az egyik leglátványosabb, természetesen nem az egyetlen kritérium, amely azonosítja a szerves korban, mint a kronológiai életkor. Egy kedves hölgy negyven éve, tónusú, valamint egy lenyűgöző bőr, lehet, hogy egy máj törött, vagy a készülék harántcsíkolt izom tömeg koncessziós. Fordítva, annak külső megjelenése lehet a tükör, a test szerveit, valamint a belső rendszerek működnek tökéletesen, mint ha tíz vagy tizenöt évvel kevesebb.

Szert wellness is marad fiatal, mint lehetséges kellene bevezetni a fő elkerülése, mint képviseli a megfelelő tervezés az élet, hogy áthalad két fontos változók: az egészséges táplálkozás, valamint a normál fizikai aktivitás.

A mozgásszegény kor előtt

A mozgásszegény kor előttA hiánya normális gyakorlat felül a wellness valójában, a mozgásszegény jól nagyobb, mint azok, akik gyakran gyakorlat a fizikai aktivitás. Ami mozog, játszik egy rutin feladat, állandó online sokáig, mert:

Az optimális fejlődés a csont tömege, kezdve a 11 18 év, egy időszak, amelyben a tinik gyűjteni körülbelül 50% – a csonttömeg utolsó. Ez a fizikai növekedés befolyásolják örökletes szempontok a ökológiai változók, mert a végén az érési folyamat során a csont, a siker, a csont tömege, fiziológiai támaszkodik megfelelő felhasználás, a kalcium, a D-vitamin, fehérje magas ökológiai értékű, valamint a rendszeres testmozgás. Ami azt illeti, a gyakorlat lehetővé teszi, hogy a tápanyagok venni az élelmiszerek beszerzése egyszerűbb etetni, aztán formában csont sejtek. Körülbelül 40 évvel kezdődik a fizikai csökkentése, a csont tömege, amely a nők növeli, ha ők mennek a menopauza eredményeként csökkenő ösztrogén. Ezt követően, ha a végén a fejlesztési szakasz, nem alakul ki a csonttömeg a sóoldattal, amíg a start a csökkenés, ami marad, az lesz a kisebb, a nagyobb a kockázata, törés, vagy a csontritkulás.

Az izmok is, hogy a téma egy fizikai növekedés információk örökletes változók, de hasonlóképpen ebben az esetben a rendszeres kialakulását izomtömeg attól függ, hogy megfelelő tápegység, kifejezetten a foglalkoztatás a fehérjék magas biológiai érték, valamint a folyamatos fizikai aktivitás. Ne feledje, hogy egy jó izomtömeg nem lehet eléggé hangsúlyozni, valamint a túlmunka különböző egyéb szervek, mint például a vese, máj, szív, stb. kezdve tekintetében 40 év, továbbá az izomtömeg kezdődik, hogy alacsonyabb, valamint egy játék, erő, mint a csontok, amely, kezdve a kitűnő “beállítás” amikor ez az érzés kezd fordul elő, minden bizonnyal egy nagy izomzat, valamint a fiatal saját, vagy idősebb, ha az évek során valójában nem gyakorolják, rutin, a fizikai aktivitás, majd egy megfelelő tápegység;

Számos tanulmány kimutatta, hogy az egyes témák éves kor felett 50 éve, hogy végezzen egy normális cardio gyakorlat ténylegesen megelőzhető, valamint késleltette a természetes érzést, érelmeszesedés (öregedés, a kapilláris”), majd a vaszkuláris rendszer eredménye fiatalabb, mint a kor, sőt a worths ténylegesen megjelent sokkal több hasonló a tantárgyak közötti korosztály 22-i, valamint a 35 éves korig. Ennek ellenére, még azután is, egy hosszú időszak, a testmozgás hiánya, akkor vissza a keringési rendszer egy nagy kezdve rendszeres program, valamint folyamatos kardiovaszkuláris feladat, az eredmények, amit minden bizonnyal tudja, hogy a span 24 hét. Megint a megfelelő táplálkozás, kifejezetten gazdag többszörösen telítetlen zsírok, Omega-3, valamint a folyamatos fizikai aktivitás segít megőrizni az egészséges, kiegyensúlyozott artériák, valamint az erek. Nem csak ezért, a fizikai aktivitás is segíti, csökkenti a magas vérnyomást, egy további fontos jelenség, ami az öregedés is hamarosan, mert súlyosbítja a képesség, hogy a kardió rendszer, valamint fokozza a veszélyt, hogy a szíve.

Túl sok sport tevékenység megszerzése régi

Túl sok sport tevékenység megszerzése régiHa egyrészt igaz, hogy a fizikai aktivitás aids, hogy lassítson a korai öregedés, a másik, ugyancsak igaz, hogy egy plusz gyakorlat, mint a modern profi sport, vezet az ellentétes forgatókönyv. A mozgásszervi rendszer megmarad jelentős károkat, a terhelés a hívott intenzitás, még is a sejtek, amelyben kérik, hogy a kínálat, hogy több energiát termel, még több költség-szabad gyökök. A nem kívánt ezek a molekulák, amelyek ártanak a sejtek pusztulás felgyorsítja az öregedés folyamatát, kiváltó gyulladásos eszközök, elősegíti az érelmeszesedés, valamint megteremti a gyengíti az immunrendszert, hogy kitaláljuk, kiigazítások, hogy a DNS-t, meg a rák. Diéta, gazdag antioxidáns, csökkenti a felesleges ingyenes radikálisok.

7453 COMMENTS