Ha van egy ötleted, ami még senki másnak nem jutott eszébe.

0
154
Hasonlóképpen változatai pénzügyi fejlesztési ható negatív,

A társadalmi összefüggésben a haladás

Valamint a modernizáció, az egyenlőtlen problémák növekedés közötti kapcsolatok a nemzetközi Észak -, illetve a globális Dél-nem lehet felhívni a környezetvédelmi helyzet – van-e csatlakoztatva a készlet szociális, kulturális problémák, illetve kérdések is, a növekedés, a munka, az ellenőrzés, valamint a vérkeringést.

A társadalmi összefüggésben a haladás,

Az elemzés szerint a W Harmana egy paradox államban, ahol tűri a környezeti hatások erőfeszítések folytatása pénzügyi fejlődés, valamint a pénzügyi következményei a fékezés, bizalommal, hogy szabályozza a műszaki növekedés, valamint a használatát, ugyanakkor ez a központ, mint egy szükséges kulcsfontosságú, azonosítjuk a végzetes instabilitás, a pénzügyi versenytársak a növekedés, az űrt között bőséges, valamint a nem megfelelő nemzetek, azonosítjuk a kereslet az emberek, hogy végre céltudatos, valamint kreatív munka, ami továbbra is a vita a pénzügyi ige, amely elindítja a megszüntetése, az emberi munkaerő az, hogy milyen típusú következményei hatalmas munkanélküliség ezek a dilemmák forrása a kulturális dilemma a legitimitását jelentős szociális létesítmények a világon, a modern emberi lény Harman, 1976, p. 114-116 P.

Elkins jelzett összefüggésben az úgynevezett magas kockázatú összefüggésekben, amelyek fokozatosan globalizált. Globális problémák elsősorban eredményeként az úgynevezett ipari gyártási fenyegetések, kifejezetten a terjeszkedés, a fegyverkezési verseny, extrém kapacitás pusztítás, a tömeg globális nehézségeket, az eljárás környezeti pusztítás, valamint az elnyomás, az emberi tehetség, a társadalmi haladás, valamint a korlátozó civilek jogait. Nyíltan meg is családtag nyomor nem okoz éhezés, illetve a betegség, még is a hanyatlás a háztartási, szociabilitás, a növekedés, a szorongás, kábítószer-függőség, bűncselekmény, vagy az erőszak.

Hasonlóképpen változatai pénzügyi fejlesztési ható negatív

Mind a fejlesztés, a szegénység, a pusztítás, a légkör ha ezek a természeti erőforrások, a forrástól a túlélés az egyének a légkör cserélni kereskedelmi források, pusztítás zajlik gyakorlatok, szakítani a környéken, valamint a kényszerű mozgás, a táj, a városok, amely termel ki a társadalmi problémák is vezet kulturális romlása a hazai hagyományok.

Hasonlóképpen változatai pénzügyi fejlesztési ható negatív,

Bővülő társadalmi egyenlőtlenség, valamint a környezeti problémák, mint a fakitermelés, sprašování kosz, rovar fajták, felhalmozódott hulladék. A képesség, hogy a bioszféra megőrzése érdekében a problémákat, az egészséges, kiegyensúlyozott élet, a növekedés, a károk megfélemlíteni, s végül, hogy nem biztos abban, milyen Elkins, 1992 a pénzügyi fejlődés továbbra is fut a globális munkamegosztás, amely a legtöbb országban világszerte attól függ, hogy a kitermelés az elsődleges források, közvetlen befektetések FDI az OECD-országokban a fejlődés ment főként a termelés alapvető anyagok így fenntartani a kizsákmányolás divatok, illetve megsemmisítés, valamint fokozatosan nemzetközi translokální, nemzetek feletti, világi környezetszennyezés.

Az elsődleges társadalmi cél pedig az ihletet egy módszer a fejlődés volt, mindazonáltal, a fejlődés, az élet követelményeinek, valamint az elhelyezés az iparosodott országokban az Északi, hanem a Déli összességében nem érte el ezt a település zajlik tovább az olló az egyenlőtlenség között az Északi. Majd a Déli három évig a globális Dél-próbálta rávenni, hogy tisztességes szabályokat a szabályok a nemzetközi politikai-gazdasági rendszer az, hogy szükség van a feltételezett új világgazdasági rend, a cél a jobb egyenlő jogok kezelése a bevételt, a kizsákmányolás, a nemzetközi források.

Észak-elsősorban zárt megváltoztatásának lehetőségét az intézményi megállapodás a globális osztály munkáját, ívás egyenlőtlenségek, valamint reliances ebben az irányban volt a készlet három hegemonů az Usa, Nyugat-Európa, Japán pedig a terv nagyon nem hagyott, vagy még a bővülő Európai unióban globális építészeti átalakítás, a túlfeszültség-olaj költségek is, ezért a termelés, valamint az egyéb költségeket, a növekvő adósság, valamint a liberalizáció, a szakma dereguláció politika valójában led létrehozó nemzetek, hogy az erőfeszítéseket, a szövetségi kormányok teljes a kapitalista tőke egy alákínálás lacinosti saját források az egyének, valamint a természet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here