Izomnövekedés: megtudja, milyen tényezők befolyásolják azt

7635
52413
Izomnövekedés megtudja, milyen tényezők befolyásolják azt

Mit jelent konkrétan, amikor megbeszéljük izomtömeg növekedés nem elegendő? Én fogja tárgyalni egy alapvető például: nevelés rendszeresen a tornateremben, majd próbálja tartani egy egészséges, kiegyensúlyozott, tápláló étrendet, de ennek ellenére ténylegesen nem valósul meg a tónusú, alakú, valamint a izmolt, hogy a vágy folyamatosan. Ez arra utal, hogy az izom növekedés nem maximális.

Van egy jó oka, hogy ez ne történjen azonban, pontosabban számos oka az lehet, hogy nem valaha a mélység is, akik nagyon szorosan kapcsolódik a képzés típusa fut, a makro, hogy fogyasztanak, különösen a fehérje.

A kezdetek izom növekedés

A kezdetek izom növekedésA növekedés muscolareLa izom növekedés, vagy izom-megnagyobbodás, a növekedés a tömeg, sűrűség, formája, funkcióit, a sejtek alkotják az izom tömeg szövet. Minden izomtömeg rost, amely egy nagy számú myofibrils, hogy egy köteg szálból áll sarcomeres, ami nem áll az alapvető eszköz az izom-összehúzódás, valamint alkotják a különböző fehérje. Ezek az egészséges fehérjék teszik ki, nagyjából 20% – a izom, míg a továbbra is 80% – át alkotja víz, foszfátok, valamint ásványi anyagokat.

Megnagyobbodás következtében, vezet, hogy növeljék a myofibrils, valamint a kötőszöveti sejtek, s jellemző, hogy külön-külön a két különböző fajta: hipertrófia sarcoplasmatica, valamint a hipertrófia myofibrillar.

Míg a hipertrófia sarcoplasmatica útján valósul meg, a növekedést a mennyiségű folyadékot sarcoplasmatici az izomtömeg sejt, amely az izmok sokkal inkább egy “felfújt”, a hipertrófia myofibrillar (ráadásul úgynevezett hasznos) eredmények a növekedés az izom miatt a lökést a kontraktilis fehérjék, így az izmok sokkal inkább egy “sűrű”.

Nyilvánvaló, támaszkodva a különböző típusú izomrostok, izom növekedés zajlik a különböző módszerek, ezért a hivatásos sportolók, például sprinters létre izom hang magasabb, mint, például, hogy kitartás profi sportolók.

Miért izom növekedés olyan fontos?

Miért izom növekedés olyan fontos?A szubjektív perspektíva, javítja teljesen a vizuális megjelenés, a test. Hölgyeim, hogy fel izom tűnik, sokkal több tónusú, karcsú, míg a férfi meg több, szilárd, valamint a sport.

Objektíven, ennek ellenére a növekedés az izmokat, javítja az értelmes jellemzői a testet. A nagyobb izomtömeg általában megfelel egy nagyobb nyomás, valamint anyagcsere-folyamat sokkal aktívabb, valamint befolyásolja az asszimiláció a makro, jelen van az az étel, amit fogyasztunk.

Szemszögéből wellness, különösen a megőrzési az izomtömeg rangidős segít megőrizni az állóképességet, valamint az is, hogy ennek következtében javítja az életminőséget, az idősebb személyek.

Vannak különböző tényezők, amelyek befolyásolják az izomtömeg növekedés: az a fajta képzés, a táplálkozási fogyasztás, illetve a hormonális állapot. Egy test, jóltáplált, hogy a vonatok nehéz is értékek a pihenőidőt minden bizonnyal fokozza az izmok. Fordítva, a rossz táplálkozás, sedentariness, valamint a feszültség a stop.

Az izmok reagálni az igények: kérd meg őket, hogy nevelni sokkal nehezebb terhek meg fognak erősödni. A képzés, valamint intenzív, valamint a pusztító nekik, hogy ami a kezelés optimális, hogy helyezze be a nap, valamint a bármilyen korban meglehetősen intenzív, különösen ellenállás.

Az izmok reagál a kalória: ha szűk a különböző, mindennapi kalória felhasználás, ha a kockázatot a minimálisra csökkenti az izom tömege, valamint lassítja az anyagcserét. Különböző kutatások kiemelik ezt a tényt: kalória korlátozás, mint egy példa során egy diéta, ami az újraelosztás, izom -, zsír-nem, egyáltalán nem az optimális, ha nem építeni egy nagy súlyzós edzés. Ez hasonlóképpen történt, hogy keresse meg még egy százalékos zsírtartalom tömege nagyobb, mint a kezdete egy étrend.

Ahhoz egy kicsit több, mint 6000 kalóriát kell építeni egy kiló izomtömeget, a legtöbb, ami arra szolgál, hogy a helyettesítő a fehérje, ami lehet magas, az egész gyakorlat, ezért csökkentése extrém kalória hozott a nap folyamán elkerüli a lökést az izom tömege.

Egy olyan időszakban, a kalória korlátozás, a test recoups hatalom a zsíros lerakódások, majd utána indítsa be az izom szövet, de a megfelelő fogyasztása makro, mint például a fehérje, szénhidrát, stb, jelentősen javítja a válasz az izomtömeg fejlesztési Ezért egyszerű a következtetés, hogy ha akar, a végén, hogy sokkal több erős valamint az izom, akkor esetleg szükség, hogy változtassa meg a kalória-bevitel naponta, hogy az előny.

Következtetések izmoltság

Következtetések izmoltságA leghatékonyabb képzés izmoltság az tud javasolni egy kiváló fitness oktató, fitness központ, de a legjobb eredmény érdekében elengedhetetlen, hogy egy szakember, dietetikus, hogy fedezze fel a megfelelő hálózati szolgáltatásra a követelményeknek.

A kalória-fogyasztás elég kell, hogy legyen, nem csak a minimális edzés, amit megfelelnek, ugyanakkor a fajta élet, hogy tartsák be. Meg kell vizsgálni továbbá, hogy a megfelelő pihenés, annak a ténynek köszönhető, hogy, mint azt magyarázni, ebben írja fel, az éjszakai alvás szükséges, fontos, hogy elérjék ezt a nagy fizikai formában, valamint a megfelelő izom növekedés (kell 7/9 óra nagy pihenés minden este).

Meg kellene továbbá figyelembe kell venni bármilyen típusú kiegészítők, valamint a technikákat, hogy megtudja, hogyan kerüld el a stresszt, valamint sok egyéb elemei az élet alapvető fontosságú, hogy fokozza nem csak az izom növekedés, de hasonlóképpen az általános egészségi állapotát.

7635 COMMENTS