Sessualità nel climaterio e nella terza età

6793
176430
Sessualità nel climaterio e nella terza età

A szexualitás a klimax, valamint a 3. életkor, A klimax, ami az időszak a változás, gyakori, hogy a férfiak, valamint a hölgyek, valamint korlátozza nagyon változó, a kettő között a felnőttkort, valamint a harmadik kor, magában foglalja a gyűjtemény élettani kiigazítások által kiváltott menopauza a nőknél, valamint a szabad andropause a férfiak.

Hatása a szexualitás a klimax, a vezető a klimax

Hatása a szexualitás a klimax, a vezető a klimaxEzek a változások jelentősen befolyásolja az életminőséget, valamint a mentális egészség, a magánszemélyek. A fizikai kiigazítások leggyakrabban a menopauza, ami általában mintegy 50 éve, hogy az Európai nők, áll: megszűnése a termelés az ösztrogén, következésképpen a reproduktív funkció; a degeneráció az ösztrogén-függő sejtek, mint a hüvely, a szeméremtest, a húgyhólyag, valamint a húgycső; metabolikus változások, ami oda vezethet, hogy a megnövekedett kockázatok gyengítik a csontot, valamint a szív-érrendszeri betegség; alvási problémák, illetve lelkiállapot feltételek.

Ezek a változtatások csökkenthetik a genitális kenés, következésképpen, az élvezet az exchange szexuális. A menopauza is az ember áll, egy sor változások a pszicho-biológiai, hogy ez megtörténjen között 50, illetve 60 év, mint például: fokkal csökkentette az androgének egy ezt követő fokozatos elvesztése, a cirkadián ritmus a tesztoszteron; beállítás a reprodukciós funkciókat, amely nem tartalmaz, mint a hölgyek, teljes zavar a reprodukciós képességét, de csak a termelés csökkenésének a spermiumok; érrendszeri módosítások, valamint az anyagcsere, ez hozza létre a hosszabbítás a szükséges idő, hogy a merevedés, illetve azt is, hogy fenntartsák, illetve, hogy bizonyos betegségek, például az érelmeszesedés, valamint a cukorbetegség, kiválthatja a kognitív diszfunkció; növeli a veszélyt az egészségre, valamint wellness-eredményeként csökken a tesztoszteron fok.

A nőstények nemi száraz bőr jobban látható módosítások a szervezetben, különösen a változás színpadon, a menopauza, valamint, természetesen, figyelemmel egyedi különbségek, lehet, hogy negatívan befolyásolja az önértékelés, önbizalom, a saját képességét, szexi, valamint, következésképpen a szex-el kapcsolatos visszajelzéseket A srácok, azonban a szex-el kapcsolatos reakció feltétele egy olyan eljárást, az öregedés, a test okozhat módosítások a sok eleme a szexualitás: a gerjesztés lép fel, a hosszabb ideig, valamint az is, hogy ez megtörténjen, szükség van egy stimuláció pedig szintén a még intenzívebb; a közösülés elhúzódó. A időtartama az orgazmus minimalizálja a refrakter periódus, azaz a szükséges időt egy új, szexszel kapcsolatos kapcsolat, kiterjeszti; a merevedés attól függ, hogy a legjobban a taktilis stimuláció a pénisz.

Öregedés továbbá befolyásolja a fázisban magömlés a szexuális visszajelzés.

Öregedés továbbá befolyásolja a fázisban magömlés a szexuális visszajelzés.az összehúzódás orgazmikus válnak kisebb, valamint sokkal kevésbé extrém, van egy lassan is progresszív csökkenése a kötet az ejakulátum, a tapasztalat szükségességét magömlés csökken, a kapcsolat akkor fordulhat elő, anélkül, hogy a magömlés. Minden ezeket a változókat, ők emellett természetesen vonatkozik az egyedi különbségek, gyengíthetik a férfias azonosítása a férfi, ami után hogy látja csökkent a szex-el kapcsolatos képességek, teljesítmény, de a legfontosabb, a stabilitás, a karakter, minden szempontból. A szex-el kapcsolatos válasz a férfi, hasonlóképpen érinti a pszichoszociális vonatkozásai, mint például a veszteség egy társ, vagy a csökkentett kamatot, vagy egy családi partnerség nem funkcionális, így lehet hatékony integráció a gyógyszeres kezelés, pszichoterápia.

Vannak, továbbá a hormon helyettesítő terápiák a nők számára, hogy a támogatásról, hogy megkönnyítse a jeleket a menopauza fizikai szemszögből nézve, a megvalósítható, közvetlen pozitív hatása a self-image. Nem mindig egyértelmű, azonban a kapcsolat a kettő között a menopauza, valamint a visszaesés lenne, vagy klinikai depresszió: a kezdeti úgy tűnik, hogy még nagyobb hatással a legjobb minőségű a kapcsolat, míg a 2. határozza meg az ökológiai elemek, illetve az egyes források, például csökkent önbizalom, vagy a hiánya jelentős szerepet. A “harmadik kor” leírja egy hosszú szakasz az élet, a kezdet, amely hagyományosan gondoskodott mintegy 65 év. Az a sztereotípia, hogy a szociális, befolyásolják a megértést, hajlamos arra, hogy hozzon létre minket, hogy vegye figyelembe, idősebb ember, mint szubjektum “aszexuális”, együtt, külön, vagy egyedül, pontosabban attól függően, valamint érinti a betegség.

A társadalmi-kulturális kiigazítások, illetve a felújítás a problémák az élet fokozatosan megvalósítja ezeket a sztereotípiákat, ami a klinikai szenvedély tekintetében ez a színpad az élet. A befejezés, a 3-kor az az idő, amelyben az egyén szembesül a gyűjtemény átfogó változásokat, mind a pszichológiai, szociális, valamint a relációs.

A fő tényezők a szexuális aktivitás, a nők csökkenthetik

A fő tényezők a szexuális aktivitás, a nők csökkenthetikEnnek ellenére az elsődleges tényező a szex, női szenved csökkenése vagy hiánya egy egészséges partner, valamint a házastárs halála miatt, mert a megnövekedett hosszú élet, hölgyeim átlagos. A fickó, ugyanakkor a nyugdíjas minősül további nélkülözés, a férfiasság is, mint egyfajta “közösségi áldozat”, amely megerősíti, hogy a kombináció munka, szex, hogy létrehozzák a pillérek, a férfi identitás ma. A cél a munka levelek területen a jobb hozzáférhetőség leállás, ritkán működőképes, amíg az idősebb biztosan nem lesz képes, hogy átszervezi az életmód, majd fogadja el az új társadalmi státusz.

Egy új társadalmi szerepet, gyakran által kínált közös feltétele, hogy a nagyszülők, akik odaadó, különösen a nők, általában a felelős a kezelés az unokák, az új feladatokat, amelyek lehetővé teszik az egyéni vissza a videó játék, annak érdekében, hogy is növeli, hogy a kapcsolatok, a családi kötelékek is, hogy javítsa magukat a kommunikációs nagyapa-unoka, ezért tartja az érzés, az is megéri a kapcsolatot. A látás teljesen pesszimista, az öregedésről, hogy a társadalom foglalkozik, különösen a hiánya info tipikus kiigazításokat a pszicho-fizikai, mindössze annyit tesz, hogy a takarmány a nyugtalanság, a téma a harmadik kor, hogy él, azután a testét, mint a nem értéket, bűntudata van, az próbálja libidos, valamint a reach elkerülni a test is, különösen a szexualitás.

Ellentétben azzal, amit a kultúra kísérletek megosztani a elemek, számtalan kutatások a világszerte mértékben valóban kiderült, hogy számos idős ember marad, hogy egy érzelmi, valamint a szex-el kapcsolatos élet, akár egy kifinomult korban alakulhat ki pozitívan a szexualitás, mielőtt az öregedés. Egyéni fejlesztési hozza az idősebb élni a kötet a szexualitás, megnézni az utóbbi sokkal megértőbb, hogy kompenzálja a csökkenés a behatolás a hormon a vágy, valamint az unió érzelmi.

6793 COMMENTS